Pathé en Euroscoop Tilburg trakteren zorgmedewerkers op avondje bioscoop

bioscoopkaartjes

Als iemand wel een heerlijk momentje ontspanning verdient, zijn het de zorgmedewerkers. Al maandenlang werken duizenden personeelsleden in zorgcentra keihard om de coronacrisis onder controle te houden. Met alle praktische en emotionele uitdagingen die daarbij horen. En waar vind je dat gevoel van er eventjes helemaal uit zijn beter dan in de bioscoop?

Pathé en Euroscoop Tilburg hebben daarom vandaag 250 x 2 bioscooptickets beschikbaar gesteld aan medewerkers van het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) zodat zij samen met hun geliefde, een vriend(in) of familielid kunnen genieten van een film naar keuze bij Pathé of Euroscoop.

10.000 tickets in totaal

Pathé heeft als doel om bioscoopbezoek en ontspanning mogelijk te maken voor iedereen. Pathé geeft daarom – in samenwerking met filmdistributeurs – in iedere stad waar zij gevestigd is 250 x 2 vrijkaarten weg aan een ziekenhuis of zorginstelling. In totaal worden er met deze actie 10.000 tickets weggegeven. Irene Nooijens, Manager Theatre van Euroscoop Tilburg: “Op deze manier kunnen wij op kleine schaal ook een steentje bijdragen. De afgelopen maanden hebben de medewerkers van ETZ met man en macht gewerkt om de inwoners van Tilburg en omgeving te ondersteunen.”

Blij met de steunbetuiging

“Het ETZ is erg blij met deze steunbetuiging. We waarderen het dat Pathé en Euroscoop ons na een bijzonder hectische periode een rust- en genietmoment gunnen in een van hun bioscopen”, aldus Evelyne van Eck van het ETZ.

De zorgmedewerkers hebben vandaag de vrijkaarten ontvangen. De bioscopen van Pathé zijn sinds 1 juni weer open. Uiteraard worden de nodige maatregelen genomen om de gezondheid en veiligheid van bezoekers te waarborgen. Voor meer informatie, check deze pagina.