Pathé Tilburg Centrum zendt Nederland – Oostenrijk uit in de bioscoop

Nederland maakt grote kans om zich te plaatsen voor de achtste finales van het EK 2024. Nadat Polen werd verslagen en de punten tegen Frankrijk werden verdeeld, staat dinsdagavond om 18:00 uur Nederland – Oostenrijk op het programma. De weersvoorspellingen zijn voor de één fantastisch, voor de ander wat minder. Het wordt namelijk 28 graden met volop zon. Heerlijk voor de zonaanbidders, maar als je wat minder van warmte houdt, toch wat minder. 

Heb jij geen zin om in de hitte op één van de terrassen de wedstrijd te bekijken? Dan hebben wij een tip voor je. Pathé Tilburg Centrum zendt de wedstrijd namelijk uit. Vanaf 17:45 uur gaat de zaal open en je kunt de wedstrijd op groot scherm in de bioscoop bekijken. Lekker koel, heerlijk zitcomfort én een bar waar je snel hapjes en drankjes kunt scoren. Voor €7,50 scoor je een ticket.

Mogelijk worden de overige wedstrijden – als Nederland doorgaat – ook uitgezonden bij Pathé Tilburg Centrum. Wanneer dit zo is, zie je de events automatisch in onze uit-agenda. 

EK kijken in Tilburg

Ga jij liever op één van de pleinen of op het terras genieten van Oranje? Check dit artikel met leuke plekken in Tilburg om de wedstrijden van het Nederlands Elftal (en de overige deelnemende ploegen) te bekijken.