Nieuws

Halloween Horror Show
Let op! Dit artikel is al 267 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Pathé Tilburg organiseert horrormarathon van meer dan zes uur lang

Pathé Tilburg organiseert voor de negende keer de Halloween Horror Show van Mr. Horror. Altijd al midden in de nacht in de bioscoop willen zitten om de engste films nog enger te maken? Dan is dit echt iets voor jou! Houd je handen voor je ogen bij vier super spannende en nieuwe films: The Lodge, Ready or Not, Bloodline en Little Monsters. Tip: neem je vriend/vriendin mee voor een griezelige date.

Tijdens de Halloween Horror Show kun je op zaterdag 26 oktober vanaf 23:00 uur terecht bij Pathé Tilburg om je te wanen in een griezelbioscoop. Gethematiseerd met horror aankleding en acteurs maak je in deze haunted cinema je ervaring van Mr. Horror’s Halloween Horror Show compleet. Om klokslag 00:00 uur zal de eerste film van deze horrormarathon beginnen en om 06:21 uur heb je de horrornacht doorstaan en kun je weer op adem komen. Tenminste, als je niet eerder uit angst de bioscoop hebt verlaten.

The Lodge

Kinderen Mia en Aiden verblijven tijdens de kerstvakantie een paar dagen in een blokhut samen met hun stiefmoeder, terwijl hun vader in de stad zijn werk afrondt. Alsof de sfeer in het vakantiehuis al niet ijzig genoeg is, ontdekt het drietal op een ochtend dat hun telefoons niet meer werken, het voedsel is verdwenen en de elektriciteit is uitgevallen. Een sneeuwstorm is niet het enige onheil dat nadert.

Ready or Not

Grace trouwt met Alex Le Domas, telg uit een familie die stinkend rijk werd met het uitbrengen van bordspellen. Deze excentrieke familie kent een traditie: iedereen die aantrouwt, moet een spelletje doen met de rest van de familie. Klinkt onschuldig genoeg, niet? Totdat blijkt dat Grace voor deze versie van verstoppertje al haar overlevingsinstincten moet aanspreken.

Bloodline

In Bloodline speelt Seann William Scott maatschappelijk werker Evan die, à la Dexter Morgan, alle figuren uit de weg ruimt die het in zijn ogen verdienen om te sterven. Daders van seksueel misbruik, verslaafde ouders, papa’s met losse handjes. Want nu hij net zelf papa is geworden, is Evans tolerantie voor falende ouders bijzonder laag. Maar is hij een held, of zoekt hij gewoon een excuus om zijn eigen moordlust te botvieren? En wat doet hij wanneer een rechercheur hem op het spoor komt?

Little Monsters

Een schooluitje loopt uit de hand wanneer de kinderen worden aangevallen door hordes zombies die uit een nabijgelegen militair complex zijn ontsnapt. Hun juf, Miss Caroline, kan het niet over haar hart verkrijgen om de kinderen te vertellen wat er aan de hand is, dus doet ze net of dit bij het uitje hoort.

Reageer op dit bericht