Pathé Tilburg wint hoofdprijs OMS Challenge!

Afgelopen donderdag 28 mei vond de prijsuitreiking plaats van de OMS Challenge. Het doel van de OMS Challenge, opgezet door burgemeester Noordanus en geleid door de Brandweer Midden- en West-Brabant, is om het aantal loze brandmeldingen van een bedrijf te verminderen. In de categorie MKB heeft Pathé Tilburg de hoofdprijs te pakken.

Een jaar lang werden vragen gesteld in het kader van brandmeldingen aan de werknemers van alle deelnemers. Alle goede antwoorden leverden punten op en wie aan het einde van het jaar de meeste punten heeft behaald, is de winnaar. Pathé Tilburg liet onder andere Prisma en BS De Boemerang achter zich. Met een mooie prijsbeker en waardecheque voor een echte brandweer-experience inclusief barbecue bij de Brandweer Midden- en West-Brabant gingen de deelnemers van Pathé Tilburg met een voldaan gevoel naar huis toe.

Het personeel van Pathé Tilburg is goed getraind en weet precies wat er moet worden gedaan als er een brand in het pand zou zijn. Alle medewerkers worden hiervoor constant getraind middels calamiteitentrainingen, ontruimingsoefeningen en BHV-trainingen.