Nieuws

chocoladerepen tilburgse skyline
Let op! Dit artikel is al 167 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Patisserie Walter van Erven lanceert chocoladerepen met Tilburgse Skyline (tip voor de feestdagen)

Leuke tip voor een cadeautje tijdens de feestdagen: Patisserie Walter van Erven maakt deze winter heerlijke chocoladerepen met de Tilburgse skyline erop. Een leuk cadeautje voor de Tilburgse chocoladeliefhebber. 

Chocoladerepen Tilburgse skyline

De chocoladereep is in drie smaken verkrijgbaar, namelijk puur, melk en wit. In de chocoladereep zijn verschillende herkenbare iconen uit de Tilburgse skyline verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan de Westpoint, het Koning Willem II Stadion, de Heuvelse kerk, Interpolistoren, het Centraal Station en veel meer. Ook wordt er een link gemaakt naar evenementen die belangrijk zijn voor de stad. De Tilburgse kermis bijvoorbeeld. De repen worden ook verpakt in een mooie strakke Tilburgse verpakking.

De chocoladereep is voor €6,50 te koop in de zaak aan het Burgemeester van de Mortelplein of online in de webshop. Zo kun je de reep dus ook thuis laten bezorgen als je door corona liever de deur niet uit komt. Of als je van gemak houdt natuurlijk.

Fantastisch assortiment voor de feestdagen

Overigens kun je bij Patisserie Walter van Erven ook terecht voor andere lekkernijen tijdens de feestdagen. Denk aan heerlijke chocolade, taarten en andere zoetigheden. Ook een groot deel van dit assortiment is online te bestellen via de webshop. Neem dus snel een kijkje!