Paul Appels keert terug op oude nest Multifit

Paul Appels, voormalig instructeur Ooms Drieburcht en Puur Fitness, kiest liever voor de echte begeleiding en kwaliteit van Multifit. Multifit bestaat niet voor niets 26 jaar. De leden beoordelen Multifit Reeshof, Dongen en Hilvarenbeek met een dikke 8 als het gaat over persoonlijke aandacht, deskundigheid, service, sfeer en hygiëne. Multifit is wars van massaliteit. Het is juist de kleinschaligheid en gemoedelijke sfeer die het sporten bij Multifit zeer aantrekkelijk maken!

Overstap

“Tot voor kort was ik werkzaam bij Puur Fitness in Tilburg. Door de overname van Basic-Fit, een organisatie met een heel ander concept, ben ik op zoek gegaan naar een andere sportschool, die qua sfeer en kwaliteit beter bij mijn visie en ambitie past. Al snel kwam ik in contact met Multifit. Niet gek overigens, ik heb hier 8 jaar geleden een aantal jaren met veel plezier gewerkt als fitness- en judo instructeur en toen gestopt omdat ik koos voor een opleiding en baan bij Defensie. Bij Multifit kreeg ik de mogelijkheid om mijn eigen Personal training (www.paul-appels.nl) op te zetten met mijn eigen bekende functionele lessen, die ik ook bij Puur Fitness gaf.

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Wat mij aanspreekt bij Multifit is hun visie (persoonlijke aandacht en echte begeleiding), maar zeker ook de mix van leden en de gemoedelijke sfeer. Je voelt je echt thuis! Bij Multifit heb ik de beschikking over verschillende ruimtes waar functioneel getraind kan worden, voldoende mogelijkheden om mijn “ei” in kwijt te kunnen.
Bij Multifit heb ik de mogelijkheid om mijn bekende lessen, zoals ik die bij Puur gaf, te kunnen blijven geven. Daarnaast zet ik ook mijn eigen Personal training bedrijf op binnen Multifit. Waardoor de fitnessbegeleiding naar een nog hoger level wordt getild.

Multifit is een kwalitatief hoogwaardig preventiecentrum die voldoet aan de strenge eisen van deskundige en individuele begeleiding opgesteld door Fit!Vak (de branche organisatie van erkende fitnesscentra ) én VSG (Vereniging SportGeneeskunde) en is daarnaast gecertificeerd voor het geven van beweegprogramma’s voor speciale doelgroepen zoals Obesitas, Diabetes en NAH. Ik kan vanuit Multifit binnenkort starten met de opleiding NASM, zodat ik mij nog verder kan specialiseren op individuele begeleiding. Een lang gekoesterde wens, die ik nu bij Multifit kan verwezenlijken.
Kortom, ik kijk ernaar uit om bij Multifit te beginnen om samen met het Multifit-team de leden te begeleiden in het behalen van hun sportieve doelen.

Aanbieding

Op zoek naar een sportschool met persoonlijke aandacht en echte begeleiding? Multifit heeft een actie:

  • Gratis intake gesprek Personal Training ter waarde van €25,- (geldig tot 1-9-2015)

Met onder andere:

  • Wat wil je bereiken? Wat is je motivatie?
  • Bepaling beginsituatie, doelstellingen, trainingstijd en aantal sessies per week
  • Opstellen van jouw persoonlijk programma en uitleg trainings-app
  • Kennismaking functionele training