Paul Elstak toegevoegd aan line-up Back 2 the 90’s

paul elstak

Paul Elstak is toegevoegd aan de line-up van Back 2 the 90’s. ”Paul had al een boeking staan, maar we hebben hier en daar wat kunnen schuiven. Hij is onderdeel van ons succes en wil graag aanwezig zijn bij ons lustrum,” zegt Daan van den Nouweland van de organisatie.

Back 2 the 90’s

Op zaterdag 1 juli vindt de 5de editie plaats van Back 2 the 90’s in het Leijpark in Tilburg. De organisatie van het festival, dat geheel in het teken staat van muziek uit de jaren ’90, heeft voor het lustrum een groot scala aan internationale artiesten weten te strikken. Zo staan de Boyband East 17, Robin S, SASH!, Whigfield en Captain Jack live op het podium. De Belgische formatie Technotronic, bekend van hun mega hit ‘Pump up the Jam’, komt ook naar ‘t Leijpark . Naast alle internationale artiesten zijn uit eigen land T-Spoon, 2 Brothers on the 4th Floor en Mental Theo aanwezig.

Kaarten winnen

Wil je bij dit té gekke festival aanwezig zijn? Wij mogen van de organisatie van Back 2 The 90’s en Park Beats heel veel kaarten weggeven. Wil je winnen? Doe dan mee met de prijsvraag op onze website.