Paul Kouijzer nieuwe directeur-bestuurder TBV Wonen

Paul Kouijzer

Paul Kouijzer (1962) wordt per 1 maart 2019 de nieuwe directeur-bestuurder bij TBV Wonen in Tilburg. Vanaf 2014 is Paul Kouijzer lid van de directieraad en directeur Bestuurs- en Concernstaf bij de gemeente Utrecht. Ook is hij al jarenlang als commissaris actief in de corporatiesector. Paul volgt Ton Streppel op, die na het overlijden van voormalig directeur-bestuurder Rob Vinke, interim-bestuurder is. 

Meerwaarde

De Raad van Commissarissen van TBV Wonen is blij Paul Kouijzer te kunnen benoemen. Ilse Melis, waarnemend voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Met zijn bestuurlijke én corporatie-ervaring, zijn maatschappelijke betrokkenheid en zijn enthousiasme past Paul Kouijzer uitstekend bij TBV Wonen. Paul heeft ruime kennis en ervaring met het helpen oplossen van maatschappelijke vraagstukken. We hebben er alle vertrouwen in dat hij voortvarend verder zal werken aan de grote volkshuisvestelijke opdracht die er in Tilburg ligt en daarmee van meerwaarde zal zijn voor de huurders, de stad Tilburg en TBV Wonen.”

Kwaliteit leveren aan de gemeenschap

Paul Kouijzer: “Ik vind het een grote eer dat ik als directeur-bestuurder een bijdrage ga leveren aan TBV Wonen, een betrokken en ambitieuze corporatie die volop in beweging is. Ik ga me inzetten bij TBV Wonen om kwaliteit te leveren aan de gemeenschap, juist voor hen die een helpende hand bij het wonen kunnen gebruiken.”