PauwR Digital Marketing neemt eindhovense collega over

PauwR Digitale Marketing

Per 1 april 2017 maakt contentmarketingbureau Eddit uit Eindhoven deel uit van PauwR Digital Marketing uit Tilburg. PauwR voegt hierdoor contentmarketing en leadkwalificatie toe aan haar brede dienstenpakket op het gebied van digital marketing. De beide oprichters zijn zeer verheugd met de overname die volgens hen grote voordelen biedt voor hun klanten en partners.

Alle medewerkers en klanten van Eddit zijn mee overgegaan naar het snelgroeiende bureau uit Tilburg, dat ook een kantoor heeft in Amsterdam. De naam Eddit verdwijnt. Eddit-oprichter Ron Groot heeft daar vrede mee: “Wij zijn de laatste jaren getransformeerd van specialist in sales en acquisitie tot contentmarketingbureau. Daarbij merkten we dat onze klanten veel meer vragen hadden op het gebied van online marketing. Om deze kennis organisch op te bouwen zou te lang duren, vandaar dat we aansluiting hebben gezocht bij PauwR, waarmee we al samenwerkten.”

Over PauwR Digitale Marketing

PauwR is het nummer 2 Digital Marketing Agency van Nederland volgens de Emerce 100. Door de overname groeit het aantal medewerkers van PauwR naar 29. Zij bedienen klanten als Whirlpool, Voetbal International, Melitta, Nationale Opera en Terre des Hommes met een breed scala aan digital marketing diensten. Contentmarketing ontbrak daar nog aan.

Pieter Voogt is oprichter van PauwR en hij is trots op deze overname: “Ons doel is om impact te maken voor onze klanten. Dat kunnen we nog beter als we ze ook kunnen voorzien van SEO-content, whitepapers, e-mail marketing, marketing automation maar ook bijvoorbeeld het inregelen van chatbots. We hebben nu een contentteam met veel ervaring dat deze zaken voortvarend kan oppakken.”

Beide oprichters kennen elkaar al zo’n 9 jaar en kwamen eind 2016 in gesprek over een mogelijke overname. Ron Groot blijft als Business Developer aan PauwR verbonden. Eddit-klanten als Noordhoff Health, Saasen Groep en Connexie hebben aangegeven verheugd te zijn met de ‘extra power’ die de nieuwe combinatie vanaf nu kan leveren.