PauwR viert jubileum met Online Marketing congres

Als je als online marketingbureau 10 jaar bestaat, dan mag je je in deze branche gerust een ‘oudgediende’ noemen. PauwR Internetmarketing uit Tilburg is een top-15 bureau en werkt voor klanten in heel Nederland en ook daarbuiten aan krachtige online advertising campagnes. Het lustrum wordt opgeluisterd met een jubileumcongres op 31 oktober.

Mede-oprichter en directeur Pieter Voogt was in 2005 één van de eerste ‘Google AdWords Qualified Professionals’ van Nederland. Inmiddels kent zijn team 10 online marketeers met deze kwalificaties, tegenwoordig Google Partners geheten. Maar het is niet meer alleen Google waar de hoogopgeleide marketeers zich voor hun klanten mee bezig houden. In met name de afgelopen jaren heeft PauwR zich in de breedte ontwikkelt tot online mediabureau.

‘R&D afdeling in Silicon Valley’
Campagnes voor o.a. het Ministerie van SZW, Emté Supermarkten, Garuda Indonesia, PostNL en Fernandes bestaan bijvoorbeeld uit een mix van Google AdWords met een display campagne gericht op profielen, een LinkedIn campagne gecombineerd met Facebook advertenties of een advertentiecampagne via Twitter of YouTube. Pieter Voogt hierover: “Onze ‘R&D afdeling’ zit in Silicon Valley. Als de bedrijven daar met iets nieuws komen op het gebied van online advertising, zoals LinkedIn Sponsored Updates, dan kunnen wij dat direct opnemen in een mediaplan voor een klant. In het geval van LinkedIn hadden we binnen een week drie campagnes lopen met de nieuwe creatives.’

Congres Online Marketing
Op 31 oktober organiseert PauwR exclusief voor haar klanten, partners en relaties het Jubileumcongres Online Marketing. Het wordt een congres met een sportief én een humoristisch randje, maar de basis wordt gevormd door sprekers van o.a. Groupon, DailyDialogues en Verzekeruwbedrijf.nl. De opbrengst van het congres komt ten goede aan Sta Op Tegen Kanker van KWF Kankerbestrijding, waarvan PauwR al jarenlang strategisch partner is.

Gratis ‘Social Media Advertising landschap’
Op het gebied van social media advertising heeft PauwR veel ervaring en een groot aantal referenties opgebouwd. Die kennis delen de internetmarketeers op o.a. weblogs, in magazines en op congressen. En in de uitgave ‘Social Media Advertising landschap in Nederland’. Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum is deze up-to-date presentatie gratis te downloaden via de website van PauwR: https://www.pauwr.nl/social-media-advertising/