Peerke Gebruikte Meubelen viert dertig jarig bestaan

Peerke Gebruikte Meubelen is hét adres in Tilburg en omstreken voor spotgoedkope gebruikte meubels woonaccessoires en vintage kleding. Ze bieden meubels van topkwaliteit aan voor bodemprijzen . Dit jaar vieren zij alweer hun dertig jarige bestaan. Ter ere van dit jubileum ontvangt elke klant een leuke attentie en zijn er het hele jaar speciale aanbiedingen!

opruiming-peerke

Peerke
Je kunt het zo gek niet bedenken of Peerke Gebruikte Meubelen heeft het. Ze zijn gespecialiseerd in huiskamermeubels: van modern tot klassiek en van nostalgisch tot vintage. Peerke heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De meubels worden verkocht tegen de laagste prijzen maar zijn wel van goede kwaliteit. Er is een constante aanvoer dus de collectie wisselt dagelijks. Zelfs topmerken zoals Artifort , Leolux , Jori , De Sede en Pastoe vindt u bij Peerke in het assortiment van 2ehands meubels

Werkwijze
Naast de hogere kwaliteit onderscheidt Peerke zich ook van kringloopwinkels doordat hij de meubels inkoopt. De meubels worden particulier ingekocht of via faillissement partijen. Dus heb je nog gebruikte meubels of een gehele inboedel te koop in goede staat dan kun je contact opnemen voor het maken van een vrijblijvende  afspraak. De meubels worden bij je opgehaald en contant afgerekend.

Vestigingen
In de showroom van 500m2 aan de Korvelseweg 159 kun je van dinsdag t/m zaterdag terecht en in het magazijn van ruim 2000m2 aan de Kapelmeesterlaan 114 kun je op donderdag,vrijdag en zaterdag binnenlopen om het zeer gevarieerde aanbod te bekijken. Er is dagelijks nieuwe aanvoer dus het loont zeker de moeite om af en toe een kijkje te nemen.     De meubels zijn direct uit voorraad leverbaar en mee te nemen. Bezorgen is uiteraard ook mogelijk in de regio Tilburg.

Vintage kleding
Sinds kort bevindt zich in de winkel van Peerke Gebruikte Meubels aan de Korvelseweg 159 een shop-in-shop met gebruikte en vintage kleding onder de naam Zsa Zsa’s Gebruikte en Vintage Kleding . Bij Zsa Zsa’s verkopen ze de mooiste vintage kleding tegen de laagste prijzen.Het brede assortiment van dameskleding bevat vaak topstukken van diverse ontwerpers uit binnen en buitenland .Ook de gebruikte kleding is van de topkwaliteit die u bij Peerke gewend bent en natuurlijk wisselt ook de collectie voortdurend .Op dit moment zijn er zeer scherpe aanbiedingen in de uitverkoop van de wintercollectie gebruikte en vintage kleding , maar ook zijn de eerste modelletjes voor het voorjaar al te zien

Heb je nog vragen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op.

Peerke Gebruikte Meubels
Adres magazijn:
Kapelmeesterlaan 114
5049 NL Tilburg

Adres winkel:
Korvelseweg 159
5025 JD Tilburg
Tel.: 013-5359858
info@peerke.biz
www.peerke.biz