Pepernoten bakken in wijkcentrum Heyhoef

Om Sinterklaas en zijn zwarte pieten te helpen kunnen peuters bij de Speelclub op donderdag 3 december zelf pepernoten bakken. Het resultaat kunnen ze na afloop natuurlijk lekker opeten.

Kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen vanaf 1 oktober komen spelen bij de Speelclub in wijkcentrum Heyhoef. De kinderen en hun ouders zijn elke donderdagochtend van 9:30 uur tot 11:30 uur welkom in de ruimte Khartoem. Ook peuters vinden het leuk om met leeftijdsgenootjes te spelen en vriendjes te maken en de Speelclub is daar een goede  mogelijkheid voor. Er is veel ruimte, leuk speelgoed en zelfs een kleine glijbaan. De kinderen kunnen lekker hun eigen gang gaan en halverwege de ochtend delen ze gezamenlijk het meegebrachte fruit. Bij goed weer gaan we met z'n allen naar de speeltuin. Als er interesse is kunnen we behalve “vrij spelen” natuurlijk veel andere dingen doen, zoals liedjes zingen, koekjes bakken of knutselen, net waar interesse in is.

Terwijl de kinderen zich uitleven kunnen de moeders en oma's contacten leggen en ervaringen uitwisselen. Volwassenen betalen 50 cent per keer, kinderen zijn gratis. Dit is inclusief koffie, thee en limonade.

De Speelclub is een initiatief van VrouwKindCentrum Even-naar. Meer informatie is te vinden op www.evennaar.nl of telefonisch bij Diana Wijnen, 013-5774856.