Pepernotenliefhebbers opgelet! De IJsvlinder pakt uit met pepernotenijs

Pepernotenijs

Nog een paar daagjes wachten en dan is het zover: Sinterklaas viert zijn verjaardag! Genoeg reden voor De IJsvlinder in de Reeshof om uit te pakken met een nieuwe smaak. Benieuwd? Lees snel verder!

Jullie mogen drie keer raden voor welke smaak je terecht kunt bij De IJsvlinder. Juist ja, pepernoot! Ben jij een echte pepernotenfan? Dan mag je deze smaak niet aan je voorbij laten gaan. Het pepernotenijs is te verkrijgen in de vitrine van De IJsvlinder in het Reeshofpark en bij de cafetaria van de Groene Vlinder op de Heyhoef. Extra leuk: deze ijssmaak is ook te bestellen in een bakje van een halve liter. Zo kun je het ijs makkelijk mee naar huis nemen om bijvoorbeeld je huisgenoten te verrassen.

Over De IJsvlinder

Bij De IJsvlinder in de Reeshof kun je terecht voor overheerlijk en ambachtelijk schepijs. Dat is ook niet gek, want ze hebben drie officieel gecertificeerde ijsbereiders die het lekkerste ijs voor je klaarmaken. Naast kwaliteit, staat creativiteit ook hoog in het vaandel bij De IJsvlinder. Zo kun je er ook terecht voor een hondenijsje voor je trouwe viervoeter!  Bij De IJsvlinder kun je ook terecht voor macarons, gebak en warme dranken.

Openingstijden

Wil jij het pepernotenijs komen proeven? De IJsvlinder is van dinsdag tot en met zondag geopend tussen 14:00 uur en 20:00 uur.