Personeel via Talent&Werk

Onderscheidend
Talent&Werk combineert een zakelijk en een maatschappelijk belang. Dit onderscheidt ons van andere bureaus. Winst drukken wij liever niet uit in euro’s, maar  in medewerkers die weer kunnen deelnemen aan de arbeidsmarkt. Dat maakt ons voor u een aantrekkelijke samenwerkingspartner. Want onze tarieven liggen aanzienlijk lager dan die van onze commerciële collega’s.

Motivatie
Onze medewerkers blinken uit in doorzettingsvermogen. De meeste hebben in hun leven al heel wat teleurstellingen overwonnen. Maar ze leggen het bijltje er niet zo snel bij neer. Met uw en onze begeleiding doen zij er alles aan om van uw werk een succes te maken.

Bij u of bij ons in dienst
U kunt de samenwerking met Talent&Werk op verschillende manieren invullen. Talent&Werk kan de medewerker in dienst nemen en deze vervolgens bij u detacheren. Het juridisch werkgeverschap blijft dan bij de Diamant-groep. U kunt ook kiezen voor gesubsidieerd werk binnen een vast dienstverband. In beide gevallen kunt  u rekenen op een intensieve en vakkundige begeleiding.

Aandacht voor ontwikkeling
Soms moeten kennis en vaardigheden worden aangevuld voordat de Diamantmedewerker bij u aan de slag kan. Een cursus of opleiding kan dan uitkomst bieden. In een ander geval is aanpassing van de werkplek noodzakelijk of extra begeleiding. Al deze zaken zijn voor rekening van Talent&Werk. De WerkWinkel, het loopbaan- en trainingscentrum van Diamant-groep Talent&Werk, verzorgt loopbaanonderzoeken, gerichte trainingen en opleidingen. U kunt de WerkWinkel overigens  ook inzetten voor uw eigen medewerkers.

Professionele ondersteuning
Onze jobhunters, detacheringconsulenten en jobcoaches kennen de Diamant-medewerkers door en door. Zij kunnen u uitgebreid informeren over hun kwaliteiten en  ondersteunen u bij de selectie en plaatsing van de medewerker. En – erg belangrijk – deze begeleiding gaat door, ook na een plaatsing.

Je komt ze overal tegen
Werknemers die via Diamant-groep Talent&Werk aan de slag zijn, komt u overal tegen. Ze werken als chauffeur, huismeester, portier, administratief of logistiek medewerker, schoonmaakmedewerker, catering- of horecamedewerker, productiemedewerker, receptioniste, archiefmedewerker, verkoper of onderhoudsmedewerker. Zij werken bij tevreden klanten. En misschien straks ook bij u.

Maatschappelijke betrokkenheid & ondernemen
Kiest u voor samenwerking met één of meer medewerkers van Talent&Werk, dan levert u een bijdrage aan hun arbeidsre-integratie. Een prachtig staaltje van maatschappelijke betrokkenheid!

Meer informatie
Wilt u weten wat Diamant-groep Talent&Werk voor uw organisatie kan betekenen? Maak een afspraak met één van onze jobhunters: 013 46 41 140. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. Of meldt u zich aan voor de elektro-nische nieuwsbrief met het actuele personeelsaanbod via talentenwerk@diamant-groep.nl.