Petra Used & Vintage Clothing gooit concept om en vertrekt uit de Schouwburgpromenade

Een aderlating voor de Schouwburgpromenade. Petra Used & Vintage Clothing vertrekt namelijk uit de winkelstraat. Niet getreurd: ze vertrekken niet uit Tilburg. Ze verhuizen terug naar de locatie van het voormalige Listex in Tilburg-West en gooien het concept om. Lees snel verder. 

Terug naar west

“We hebben besloten om te stoppen met onze huidige winkel aan de Schouwburgpromenade. We krijgen last van alle stijgende kosten en hebben intussen een nieuw concept bedacht dat voor ons beter gaat werken. Tijd om het bedrijf in een nieuw jasje te steken dus,” vertellen Petra en Jan (moeder en zoon en tevens eigenaren van het bedrijf).

“Met het wegvallen van een tijdrovende 11 tot 6 winkel, krijgen we meer tijd voor plannen die al langer in onze ideeënbus zitten. Denk aan online verkoop, meer kilo sales, andere soorten pop-up sales, het uitbreiden van de eigen kledinglijn en een nieuw soort winkel.” Ze verhuizen namelijk rond het voorjaar van 2023 naar de locatie waar ze voorheen zaten in Tilburg West. Tot die tijd is de winkel aan de Schouwburgpromenade gewoon geopend. “Maar in januari en februari veranderen we de winkel in een carnavalswinkel.”

Petra Used & Vintage Clothing blijft dus bestaan. “We zijn nog lang niet klaar met het najagen van onze droom: een eigen plek waar we tweedehands kleding tegen een betaalbare prijs kunnen aanbieden. Daarnaast hebben we grote voldoening gekregen van alle blije gezichten die we de afgelopen vijf jaar hebben mogen ontvangen aan de Schouwburgring. Hopelijk blijven we deze gezichten zien en komen er nog veel meer blije gezichten bij!”

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van de verhuizing en het nieuwe concept van Petra Used & Vintage Clothing? Volg ze dan op Facebook en Instagram. 

Hier vind je overigens ook de laatste parels die toe worden gevoegd aan het winkelaanbod en informatie over evenementen die ze organiseren.