Groot Nederlands Studenten Kampioenschap haalt ballenbak naar de kroeg

Het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap wat op 13, 14 & 15 juni 2014 in Tilburg wordt georganiseerd geeft woensdag 7 mei een pre-party. Om alle deelnemers en vrijwilligers alvast warm te maken voor het evenement hebben zij een ludieke actie bedacht. Zij gaan een ‘ballenbak battle’ organiseren in de grootste studentenkroeg van Tilburg, Café Philip.

Het GNSK organiseert het evenement in samenwerking met evenementenorganisatie Evention. Op woensdag 7 mei bouwen zij samen een echte ballenbak in het café. Natuurlijk wordt hier ook een wedstrijdelement aan gekoppeld. Per duo krijgen studenten de mogelijkheid om een duikje te nemen in de ballenbak en daarin zoveel mogelijk voorwerpen te verzamelen in een zo kort mogelijk tijd. Per ronde strijden twee teams tegen elkaar voor doorstroming naar de volgende ronde.

De deelnemers maken kans op leuke prijzen. Aanmelden? Stuur een mail naar voorzitter@gnsk.nl met jullie namen en teamnaam of kom woensdag 7 mei om 21:00 uur naar Café Philip en schrijf je alsnog in. Deelname is gratis.

Meer informatie: https://www.facebook.com/events/505589386219788/?fref=tsv