Philly cheesesteak, burgers & meer: Fat Phill’s opent in de Tilburgse binnenstad

fat phill's

De Tilburgse binnenstad is volop in ontwikkeling. Zo wordt er gewerkt aan het nieuwe gedeelte van de Frederikstraat en wordt de voormalige Emmapassage volledig vernieuwd. Eerder maakten we al bekend dat hier meerdere horecaconcepten en winkels de deuren gaan openen en onlangs opende ook het Boekcafé van Gianotten Mutsaers haar deuren. Nu is er wederom een nieuwkomer in het gebied bekend: Fat Phill’s. Lees verder. 

Fat Phill’s is geïnspireerd door de Amerikaanse keuken en heeft in Nederland al diverse vestigingen. Maar in onze provincie, is de Tilburgse zaak de eerste die opent. Ze openen aan het vernieuwde gedeelte van de Frederikstraat. De zaak heeft straks zo’n veertig zitplaatsen binnen en krijgt mogelijk ook een terrasje waar je kunt genieten van al het lekkers wat ze bij Fat Phill’s maken. De zaak hoopt nog dit jaar de deuren te openen. Wat er zoal op het menu staat? Uiteraard heerlijke burgers, philly cheesesteak sandwiches, loaded fries en veel meer.

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig geworden naar het concept van Fat Phill’s? Bekijk dan snel de website. Dan kun je ook bij vestigingen in andere steden in het land alvast op de menukaart spieken.