Piels Technische Installaties en Baderie Piels sluiten zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek

Piels

Met ingang van 12 februari 2019 gaan Piels Technische Installaties BV en Baderie Piels BV uit Rosmalen, verder onder de vleugels van Hoppenbrouwers Techniek BV.

Piels Technische Installaties is als W-installateur al jaren een betrouwbare partner voor gerenommeerde landelijke bouwbedrijven. Grootschalige bouwprojecten worden in 3D-modellen uitgewerkt. Met het leveren van digitaal maatwerk dankzij het Building Information Model (BIM) bewijst Piels dat het met zijn tijd meegaat. Baderie Piels is al jaren een begrip in Rosmalen en omstreken als het gaat om renovatie (of installatie) van badkamers door eigen vakmensen.

Hoppenbrouwers als verlengstuk van Piels

Marga van Venrooij, eigenaresse samen met haar zus Jozet den Otter van het Installatiebedrijf en de Baderie, “Wij willen het beste voor onze medewerkers en zijn veel bezig met de toekomst. Hierdoor moesten we al na gaan denken over mogelijke opvolging van ons bedrijf. Op dit moment is er vanuit de familie geen opvolging. Veel van onze medewerkers zijn erg loyaal, dus we willen het goed voor ze regelen.” Jozet; “We zien Hoppenbrouwers als een verlengstuk van onze organisatie, zij zetten medewerkers ook op één. Ze bestaan meer dan 100 jaar en zijn in onze ogen toekomstbestendig voor medewerkers en klanten. Daarnaast zijn zij al verder als het gaat om innovatie, duurzaamheid en het opleiden van medewerkers. Hierdoor ontstaan er voor onze medewerkers mooie kansen om door te groeien binnen het bedrijf. Wij zijn juist met onze kennis op het gebied van werktuigbouwkundige installaties weer een mooie aanvulling voor Hoppenbrouwers.

Win-win situatie

Henny de Haas, algemeen directeur Hoppenbrouwers Techniek BV; “De integratie met Piels is een win-win situatie. Een Brabants bedrijf om de hoek wat past bij onze normen en waarden. Het is fijn er zo’n ondernemende familie bij te krijgen. Piels is een mooie aanvulling op onze werktuigbouwkundige activiteiten. We heten onze nieuwe collega’s dan ook van harte welkom.”

Hoppenbrouwers Techniek vindt haar oorsprong in het Brabantse Udenhout en is een moderne totaalinstallateur die streeft naar duurzaam ondernemen. De medewerkers staan er op nummer één, tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten, is de filosofie. Vanuit acht vestigingen, verzorgen zij elke dag opnieuw kwalitatief hoogstaande oplossingen. In 2018 bestond het bedrijf 100 jaar en ontving het uit handen van commissaris van de koning Wim van der Donk het predicaat Koninklijk. De vestiging in Rosmalen zal zich blijven richten op het aanleggen van werktuigbouwkundige installaties bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud voor woningbouw en utiliteit. En vanuit de Baderie nieuwe of renovatie van complete badkamers. Kijk voor meer informatie op de website van Hoppenbrouwers.