Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2399 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Pietentraining bij Health Factory Koolhoven

Pieten in spé gezocht! Bij Health Factory Koolhoven kunnen kinderen in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar vanaf 29 oktober een heuse pietentraining gaan volgen. Health Factory Koolhoven is gevestigd in de Reeshof. Doorgaans biedt de Health Factory faciliteiten voor volwassenen aan op het gebied van beweging, voeding, leefstijl en schoonheid. Dit is de eerste activiteit speciaal voor kinderen.

De training bestaat uit 5 lessen, een examen en een diploma uitreiking. Een groep bestaat uit maximaal 8 kinderen.

Er zijn twee verschillende trainingen. Een sportpietentraining en een bakpietentraining. Het sportpietenprogramma is op woensdagmiddag 29 oktober, 5 november, 12 november, 19 november en 26 november van 15.30 tot 16.15 uur. Het bakpietenprogramma is op zaterdagochtend 1 november, 8 november, 15 november, 19 november en 26 november van 11 tot 12 uur.

Op woensdag 3 december is voor iedereen een examen en een diploma uitreiking. Uiteraard zijn ouders van harte uitgenodigd de uitreiking bij te wonen. Niemand minder dan Sinterklaas zelf zal de diploma’s komen uitreiken.

Kosten per pakket € 45,-. Een combinatie van beide trainingen is natuurlijk ook mogelijk. De prijs bedraagt dan € 80,-.

Voor meer informatie of deelname, neem contact op met Health Factory Koolhoven. Vlijmenstraat 99, Tilburg. T: 013 570 30 44 of mail naar info@healthfactorykoolhoven.nl

sinterklaas

Reageer op dit bericht