Pieter Vreedeplein krijgt openlucht pop-up restaurant

Mis jij af en toe ook wat kookinspiratie? Zaterdag 27 augustus geen 24Kitchen voor jou, want voor één dag wordt het Pieter Vreedeplein omgetoverd tot pop-up resto! Tussen 11.00 en 18.00 uur geniet je van een inspirerend en smakelijk food event waarbij Tilburgse hobbykoks je verwennen met hun kookkunsten. Lokale (s)makers dus!

Het mini pop-up restaurant op het Pieter Vreedeplein (bij Sissy Boy) is ingericht met gezellig aangeklede tafels. En tussen de geurige kruiden en bloemen schuif je aan voor een fantastische smaakbeleving. Gratis en voor niks! Het muzikale programma van singer-songwriters van Fontys Impresariaat Kunsten zorgt voor een heerlijke sfeer.

In het open luchtrestaurant zie, proef, ruik, hoor en voel je hoe je met weinig middelen een heerlijke eetervaring creëert. Je buik rond gegeten, vertrek je boordevol inspiratie en ideeën weer naar huis. Er zijn geen entreekosten en ook de smaaksensaties zijn gratis.

Koken in het pop-up restaurant

Iedere hobbykok krijgt zijn of haar moment of fame in de pop-up resto. Gedurende anderhalf uur draaien ze hun eigen restaurant in de openlucht en creëren ze allemaal hun eigen, unieke sfeer. Met het eten, maar ook in de aankleding. Heb jij altijd al gedroomd van een eigen restaurant? Grijp dan nu je kans. Schrijf je in via info@vet-groen.nl en wordt chef voor één dag!

Je krijgt een budget voor de boodschappen en daar ga je creatief mee aan de slag. Het winkelend publiek wordt jouw restaurantbezoeker! En het winkelend publiek bepaalt welke chef er het meest uitspringt met de smaak van zijn gerechten, het gebruik van lokale en biologische producten en de presentatie van zijn resto. De winnende chef wint een entreebewijs voor de gesloten business-avond van Tilburg Culinair én een korte masterclass van culinair expert Joost van Roosmalen.

Programma

  • 11.00-12.30 kooksessie 1
  • 12.00-13.00 optreden 1
  • 13.00-14.30 kooksessie 2
  • 14.00-15.00 optreden 2
  • 15.00-16.30 kooksessie 3
  • 16.00-17.30 optreden 3

Meer weten over het programma?

De horeca-ondernemers op het Pieter Vreedeplein presenteren 27 augustus hun dagspecial, samengesteld uit lokale producten van boeren en telers uit de omgeving van Tilburg. Gerechten met een verhaal dus. Op de krijtborden vind je de specials en als je deze borden volgt, kom je vanzelf uit bij het pop-up resto.

Check de facebookpagina én de website van het Pieter Vreedeplein voor de laatste updates over de artiesten en alle andere nieuwtjes: www.facebook.com/pietervreedeplein en www.pietervreedeplein.nl.