Pippi, het leukste kerstuitje bij Theaters Tilburg

Foto: Stephanie Pistel.

Wie tussen de hapjes, de tv en de koffie door, er even lekker op uit wil met de kerst kan perfect terecht in de schouwburg. Want speciaal op Eerste én Tweede Kerstdag zijn er voor de familie drie Pippi Langkous matinees te zien. Een muzikaal, knotsgek feestje van hoog niveau.

Pippi Langkous is deze kerstvakantie de familietip bij uitstek! In deze knotsgekke musical zet het beroemde meisje met de oranje vlechten de boel flink op z’n kop. Samen met haar buurkinderen Tommie en Annika, haar aapje Meneer Nilsson en haar paard Witje beleeft ze een reeks hoogst ongeloofwaardige avonturen. Pippi Langkous, gebaseerd op de verhalen van Astrid Lindgren, was in 2004 voor het eerst in het theater te zien. “Een energiek en goed getimed feestje” en “eindelijk weer eens een productie waarbij alles klopt”, schreven de media. De voorstelling won maar liefst vijf Musical Awards en vier Vlaamse Musical-prijzen. Dit seizoen heeft het artistieke team van toen opnieuw een wervelende voorstelling gemaakt, vol humor, avontuur en rake liedjes van Ivo de Wijs. Pippi Langkous, dat is lachen en je verwonderen. Want bij Pippi kan het áltijd gekker.

Met musicalsterren Hanna van Vliet, Joey Schalker, Anne Deliën, Harriët Stroet en vele anderen.

pippi-langkous

Verkoopinformatie

De voorstelling “Pippi Langkous“ speelt op eerste kerstdag om 15:00 uur en op tweede kerstdag om 12:00 en 15:00 uur in Schouwburg Tilburg. Kaarten kosten € 22,50 | 19,50 | 17,50  (incl. servicetoeslag) en zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 en aan de balie van InfoService & Tickets van Theaters Tilburg