Piushaven Culinair is terug: vier Tilburgse restaurants koken op het water tijdens zomerse rondvaart

piushaven culinair

Zin in een leuk en lekker uitje in het voorjaar? Dan hebben wij een tip voor je! Piushaven Culinair is namelijk terug. Vier restaurants koken tijdens een drie uur durende rondvaart door de Piushaven, het Wilhelminakanaal en omliggende wateren van Tilburg. Lees snel verder. 

Er worden zowel lunchvaarten als dinervaarten georganiseerd. Voor een dinervaart betaal je €99,- per persoon inclusief een welkomstdrankje, viergangen menu en drie uur varen. Voor een lunchvaart betaal je €75,-.

Programma Piushaven Culinair

Benieuwd naar het programma van Piushaven Culinair en wanneer de verschillende restaurants koken op het water? We zetten het hieronder voor je op een rijtje.

  • 10 & 11 mei: Taste!
  • 19 t/m 22 mei: Eethuis Twintig
  • 25 t/m 29 mei: Gastrobar RIX
  • 6 t/m 10 juli: De Houtloods

Reserveren

Wil je weten wat de aanvangstijden van de diverse vaartochten zijn? Check dan snel de Facebook-pagina van Piushaven Culinair. Reserveren kan door het restaurant waar jij de Piushaven Culinair-tocht wilt boeken te bellen of mailen.

Zelf een vaartocht organiseren

Varen in Tilburg, op een culinaire manier genieten op het water. Ontbijtvaart, lunchvaart, dinervaart, wijnproeverijen, bierproeverijen, cocktails, borrelen en nog veel meer! Het is allemaal mogelijk. Met een hoge luxe uitstraling en gastvrije Brabantse service. Piushaven Culinair is gespecialiseerd in bedrijfsfeesten, teamuitjes, feestjes en familiedagen. Voor groepen vanaf 6 personen tot 50 personen. Ze leveren graag maatwerk en zullen je vaartocht inrichten naar wens. Piushaven Culinair heeft meerdere boten ter beschikking die voldoende comfort bieden voor je gezelschap. Een kapitein die alles weet van de omgeving, een chef-kok die heerlijk eten klaar maakt en een Vinoloog die de lekkerste dranken inschenkt moet uw vaartocht compleet maken!

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met info@piushavenculinair.nl.