Piushaven wordt weer schoongemaakt

Na het grote succes van afgelopen jaren, is er vanuit de gemeente Tilburg weer het verzoek gekomen om de Piushaven schoon te duiken. Dit gebeurt op zaterdag 16 mei 2015. En daarbij wordt jouw hulp natuurlijk op prijs gesteld.

Wederom worden er duikers en zeker ook niet-duikers gezocht die op deze zaterdag van 9.00 uur tot ongeveer 13.00 uur tijd en zin hebben om ons daar mee te helpen. Stichting Thuishaven Tilburg assisteert hierbij met het ter beschikking stellen van roeiboten. Er wordt tijdens deze duikactiviteiten niet gevaren door andere partijen.

Het is de bedoeling dat de duikers objecten (fietsen, winkelwagens, bouwafval, kluizen etc.) onder water lokaliseren, welke vervolgens door hun begeleiders (niet-duikers), met touw uit het water gehaald worden. Waarna ze met aanhangers naar een container/perceel verplaatst worden.De niet-duikers begeleiden de duikploeg met het ophalen van de objecten en de aan- en afvoer met de aanhanger. Daarnaast zullen de niet-duikers zich ook bezig houden met de EHBO en de catering.

Meehelpen

Als je de beschikking hebt over een open aanhanger zou je ons er ontzettend mee helpen als we deze daarvoor kunnen gebruiken. Natuurlijk is er voor iedereen een werkoverall en handschoenen beschikbaar en ook wordt er gezorgd voor een gezellig hapje en drankje!

Ben jij, of ken jij diegene die op zaterdag 16 mei iets kan betekenen bij de schoonmaak van de Piushaven? Graag ontvangen we dan zo snel mogelijk, via info@wetsports.nl op welke manier jij kunt / wilt bijdragen aan deze schoonmaakdag.