Piusplein makes it legendary

Wauw, wauw, wauw! De zomer heeft nog niet eens officieel haar intrede gedaan, de kermis moet nog beginnen, alle aankomende deelnemers van de TOP week misten het, maar terwijl Best Kept Secret aan de rand van de stad knalde, ging de binnenstad massaal uit zijn dak. De hoogtepunten van vorige week op een rijtje.

Summer in the City

Donderdag 18 juni vlogen de buckets Bols kokos cola over de toonbank. Summer in the City trok honderden feestende studenten. Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd door het vrouwendispuut NONTEMBA en het mannendispuut V.E.R. zuipen van Plato en Vidar. De zomer werd absoluut feestelijk ingeluid!

summerinthecity

Color the City Run Tilburg

Precies twee dagen na het grote succes van Summer in the City trok het Piusplein weer volle zalen. Vanaf het plein vertrokken zo’n 2000 hardlopers voor een kleurrijke wandeltocht. En bij terugkomst… man! Wat er toen gebeurde!

Pap, wat eten we vandaag?

Nauwelijks bijgekomen van het spektakel deed Vaderdag alweer zijn intrede. Gelukkig waren ramen, deuren en vloeren alweer gedweild. Bij Bolle vond de barfoodplank gretig aftrek, terwijl bij Brandpunt de tanden werden gezet in een overweldig grote teamburger. Ook de beercan-chicken werd heerlijk bevonden. Bij Slagroom | Eten & Drinken werd genoten van het High Beer arrangement. Ook werd een aantal vaders dolgelukkig gemaakt met dit speciale bierboek.

Wat er volgende maand nog komen gaat

En let op dames en heren. Dit is slechts een compilatie van vier dagen Piusplein. We hebben deze zomer nog veel meer te bieden, alleen al tot augustus

  • 26, 27 en 28 juni Festival Mundial

Tijdens het jaarlijkse Festival Mundial ontdek je het beste van de wereld op microniveau: namelijk in de Spoorzone. Kun je er geen genoeg van krijgen dan bieden wij met plezier een afzakkertje. We hebben een aanbod uit alle windstreken van de wereld: denk aan Sol, wodka en Bombay Sapphire.

  • 17 tot en met 26 juli Kermis

Tien dagen lang verandert Tilburg in een gigantische speeltuin. Haal het kind in je naar boven en geniet van toffe optredens, fantastische activiteiten en de beelden van Kermis FM all over the place. Wie weet pak jij nog wel jouw minute of fame mee op een van de aanwezige camera’s.