Pizza Party Day: bij deze zes Italiaanse restaurants in Tilburg koop je de lekkerste pizza’s!

Italiaanse restaurants in Tilburg

Ben jij een echte pizzaliefhebber? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Het is vandaag namelijk Pizza Party Day! Op deze dag vieren miljoenen pizza-aanbidders dit overheerlijke Italiaanse gerecht. Maar waar kun je nu allemaal terecht voor zo’n heerlijke pizza? Wij zoeken het voor je uit en zetten onze tips op een rijtje!

#1 Tredici

Op de hoek van de Korte Heuvel en de Sint-Josephstraat zit Tredici. Bij dit Italiaans gerecht kun je terecht voor overheerlijke pizza’s, zo hebben ze klassieke pizza’s als Margherita en Quattro Formaggi, maar zo hebben ze nog meer pizza’s als pizza carpaccio, pizza diavola, pizza dello chef en nog veel meer. Naast pizza’s kun je er ook terecht voor heerlijke pasta’s, salades en anitpasta’s. Uiteraard is alles gemaakt op Italiaanse wijze.

#2 Pizzabar Rijslust

Ook bij Pizzabar Rijslust kun je terecht voor heerlijke versgemaakte pizza’s uit te oven. Wij konden het niet laten en besloten een pizza van Rijslust te testen in ons vaste rubriek op TikTok genaamd: Tilburg.com Test. Check de video hieronder!

@tilburg.com Vandaag zijn wij langs geweest bij Pizzabar Rijslust.🍕Hier genoten wij van een heerlijke pizza met een ijskoud Peroni biertje.🍺 Met wie ga jij hier binnenkort een pizza eten?😋 #tilburg #ditistilburg #fyp #tastetest #013 #tiktok #fy #holland #food #brabant #foodinspo #pizza #pizzabar #beer ♬ Holiday – Little Mix

#3 La Nonna

Bij Trattoria La Nonna kun je terecht voor authentieke gerechten en dat proef je ook. Zo worden er voornamelijk ingrediënten uit Italië gehaald. Ben je een keer bij La Nonna? Dan moet je zeker de pizza La Nonna proberen. De ingrediënten van deze pizza zijn tomaat, mozzarella, zalm, carnale en pistachenoten.

#4 Trattoria Farci

Voor de volgende ‘Italiaan’ gaan we naar de Reeshof. Op het Ketelhavenplein 49. Bij dit knus Italiaans tentje word je als het ware welkom geheten in de Italiaanse familie. Leuk feitje: Farci is de Italiaanse familienaam van de eigenaresse Marcella Farci.

#5 Giardino d’Italia

We blijven nog even in de Reeshof. Want bij Giardino d’Italia kun je ook een verrukkelijke pizza scoren! Ze hebben tal van pizza’s, waaronder een wisselende pizza van de maand. Iedere keer weer een smaakvolle verrassing dus!

#6 Massilia Pizza

Als laatste kan Massilia Pizza natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Bij Massilia Pizza aan de Hasseltstraat kun je terecht voor jouw favoriete pizza. Ben jij een liefhebber van huisgemaakte producten? Dan kun je er ook lekkere huisgemaakte sauzen kopen.