‘Plak en Pak’ actie: €10.000,- aan prijzengeld op Winkellinten Korvel en Besterd

Net zoals altijd is het in december groot feest op de Tilburgse winkellinten. En dit jaar is er een bijzondere actie: spaar zegeltjes bij je aankopen op winkellinten Korvel en Besterd en maak kans op één van de vierhonderd waardebonnen van €25,-!

Om zowel de winkelier als de consument te steunen in een tijd met stijgende kosten, hebben de Tilburgse winkellinten een mooie decemberactie opgezet. De actie is simpel en de winkans is erg groot.

Over de actie

In totaal is er een flinke prijzenpot van maar liefst €10,000,- aan waardebonnen. Deze bonnen worden verloot onder alle ingeleverde spaarkaarten. Sparen is heel eenvoudig, want vanaf iedere €10,00 die je besteedt, ontvang je een spaarzegel. Is je spaarkaart vol? Dan kun je deze inleveren bij een van de 120 deelnemende winkels die te herkennen zijn aan de ‘Plak en Pak’ actieposter. De hele maand december kun je sparen, in januari is de trekking waarbij alle waardebonnen worden verloot.

Over Winkellinten Korvel-Besterd

De winkellinten is een samenwerkingsverband tussen ondernemers aan het Korvellint en die aan het Besterdlint. Beide linten zijn goed bereikbaar met de auto en met de meer dan honderd zaken kun je er goed terecht voor je dagelijkse boodschappen, om uiteten te gaan, te winkelen en nog veel meer!