Planten shoppen vanuit huis: GroenRijk Tilburg start met gratis bezorging van kamerplanten in potten

kamerplanten

Het is de harde realiteit: om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, moeten we de komende periode weer zoveel mogelijk thuisblijven. Maar dan wil je natuurlijk wel je tijd doorbrengen in een fijn huis! GroenRijk Tilburg speelt hier leuk op in en start met de bezorging van kamerplanten in potten. Zo kun je je woonkamer opfleuren, maar hoef je niet fysiek te shoppen.

Foto: Jules van Iperen

Via tuincentrumoutlet.com – een online webshop opgezet door GroenRijk Tilburg – kun je verschillende kamerplanten in mooie potten bestellen. Denk hierbij aan een Goudpalm in een gouden bloempot, een Olifantsoor in een natuurlijke Capi pot of een Yucca-plant in een vaas van aardewerk.

Advies nodig?

Heb je advies nodig over welke plant geschikt is voor jouw huis en hoe je een plant goed kan onderhouden? Je vindt een uitgebreide omschrijving per plant in de webshop. Ook kun je extra advies van een specialist krijgen via WhatsApp (0626469640). Bellen kan ook naar 013 455 08760 of mailen naar info@tuincentrumoutlet.com.

Korting & bezorging

Om iedereen die thuis werkt (en wel een vrolijke plant kan gebruiken) iets tegemoet te komen, heeft GroenRijk nu ook een kortingscode waarmee je 10% korting ontvangt op de kamerplant in pot. Namelijk: ‘PLANT10‘. Je hebt keuze uit meer dan 100 plant/pot combinaties en bezorging is gratis.