PLUS De Rooi Pannen doneert 80 boodschappenpakketten aan de Voedselbank

PLUS De Rooi Pannen

Supermarkt PLUS De Rooi Pannen heeft op dinsdag 16 februari 80 boodschappenpakketten overgedragen aan Marianne Venmans van de Voedselbank. De pakketten, ter waarde van €50, zijn ingezameld tijdens de boodschappenpakket actie die liep van 25 oktober tot en met 6 februari.

Spaaractie

Bij iedere €10 aan boodschappen kregen klanten een zegel. Bij 70 zegels was de spaarkaart vol en ontving de klant een gratis boodschappenpakket. De klant kon echter ook de gespaarde zegels doneren aan de Voedselbank. Op die manier heeft PLUS De Rooi Pannen 80 pakketten bij elkaar verzameld. Met grote blijdschap werden deze pakketten bij de Voedselbank aangenomen. Marianne Venmans: “Ontzettend blij dat deze actie weer heeft plaatsgevonden. Ieder jaar kunnen we, mede door PLUS De Rooi Pannen, vele gezinnen die het financieel wat minder hebben, blij maken met een uitgebreid boodschappenpakket.”

Steun de voedselbank

De Tilburgse Voedselbank kan elke steun natuurlijk goed gebruiken. De Tilburgse Voedselbank heeft om alle gezinnen goed te kunnen helpen veel en gevarieerd voedsel nodig. Ze proberen de mensen een voedselpakket te verstrekken met tenminste zuivel, groente, vlees, brood en fruit. Maar ook verzorgingsproducten zoals wasmiddelen, tandpasta en shampoo wil de Tilburgse Voedselbank graag in de pakketten opnemen. Hiervoor zijn ze afhankelijk van donaties van geld en goederen. Voor het vele werk hebben ze daarnaast ook vrijwilligers nodig. Wil jij weten hoe je de Tilburgse Voedselbank ook kunt bijstaan net als PLUS De Rooi Pannen? Bekijk dan deze pagina.