PLUS LUTZ gaat de wijk in met “Plutzke”

Plutzke

De ondernemers, Wilfred & Mariëlle Lutz, van supermarkt PLUS LUTZ te Tilburg, willen lokaal nóg actiever worden en besloten een mascotte te laten ontwerpen en maken voor hun eigen winkel.

Zij gaven hun mascotte de naam “Plutzke”, wat ontstaan is uit de (verkleinde) samenvoeging van PLUS en LUTZ.

Plutzke heeft de harten van het hele team van PLUS LUTZ reeds gestolen en nu hoopt het ondernemersechtpaar dat ook hun klanten Plutzke zullen omarmen en hij zal bijdragen aan een nóg grotere gunfactor en naamsbekendheid van PLUS LUTZ in hun wijk “Reeshof”.

Plutzke is een groen wezentje, dat op 4 maart 2014 uit een grote, groene kool gekropen is op de groenteafdeling van supermarkt PLUS LUTZ. ’s Middags deed Plutzke zijn entree op het “PLUS LUTZ Carnavalsfeest” en werd daarmee officieel voorgesteld aan het publiek.

Waarschijnlijk is het feit dat Plutzke op de laatste dag van Carnaval 2014 is “geboren” de reden dat hij wel van een feestje houdt en hij graag aanwezig is bij evenementen van PLUS LUTZ, activiteiten van (sport-)verenigingen in de wijk Reeshof en andere lokale festiviteiten.

foto Beschuitjes

Plutzke is vriendelijk, behulpzaam, maar ook een beetje ondeugend en altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Avonturen maakt hij uiteraard voldoende mee als hij meehelpt in de winkel bij PLUS LUTZ, want in een supermarkt valt er genoeg te beleven.

Op de website van Plutzke kun je zijn avonturen lezen en tevens kleurplaten, recepten en foto’s bekijken en/of downloaden. Ga naar www.plutzke.nl en wordt lid van zijn fanclub of LIKE “PLUTZKE” op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen rondom deze hartverwarmende mascotte.