PLUS Peek maakt kans op titel ‘beste PLUS-winkel van Nederland!’

PLUS Peek top tien plus winkels

PLUS Peek in de Heyhoefpromonade hoort officieel bij de top tien beste PLUS-winkels van Nederland. Samen met negen andere winkels strijdt de PLUS in de Heyhoefpromenade om de felbegeerde titel in de wacht te slepen.

In de eerste drie rondes beoordeelden vak- en consumentenjury de winkels op meer dan zeventig verschillende onderdelen. Van de netheid op afdelingen tot de klantvriendelijkheid van medewerkers en alles wat daartussen in zit. Tijdens deze tweejaarlijkse wedstrijd laat PLUS zien dat alle medewerkers zich inzetten om de beste supermarkt van Nederland te worden.

Finale

De finaleronde belooft de spannendste ronde tot nu toe te worden. “We zijn weer een stap dichter bij de titel, dus het wordt steeds spannender. Het team en ik zijn er nu meer dan ooit op gebrand de Beste PLUS van Nederland te worden. Niet omdat we de titel zo belangrijk vinden, maar om waar die titel voor staat: het vertrouwen en de waardering van de klanten. En dat ze graag bij ons winkelen. Dát is het allerbelangrijkste,” aldus René Peek, ondernemer van de vestiging in de Heyhoefpromenade. Op zaterdag 22 april weten we of de PLUS Peek de beste PLUS van Nederland wordt tijdens de PLUS-Awards.

Over de PLUS-Awards

Alle PLUS supermarkten strijden mee om de titel beste PLUS van Nederland. De supermarkten worden op een willekeurige moment, onaangekondigd bezocht door onafhankelijke jury’s. Het grote eindfeest van de PLUS-Awards is op 22 april 2023.