Nieuws

poké bowl
Let op! Dit artikel is al 1175 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Poké and more: Tilburgs eerste poké bowl-restaurant is een feit

Het lijkt wel de week van het horecanieuws in Tilburg. Na de bekendmaking van Dunkin’ Donuts en de bevestiging van Brownies & DownieS aan het Pieter Vreedeplein, is ook bekend dat het Stadhuisplein een Poké bowl-restaurant krijgt. In het pand waar nu New Yogurt gevestigd is, opent 17 maart het nieuwe restaurant Poké and more.

Foto: Instagram

En dat is mooi nieuws voor de foodies, want poké bowls zijn mega populair. Zo slingeren op Instagram de kommen met sushirijst, rauwe vis en groente je om de oren. Je kunt ze overigens al op meerdere plaatsen in Tilburg bestellen, maar een restaurant toegewijd aan de sushi bowl is een primeur.

Bewust en verantwoord

Bij Poké and more kun je lunchen, dineren, maar ook poké bowls afhalen of laten bezorgen. Je kunt je bowl samenstellen in vijf stappen, waarbij ook opties zijn tot een vegan of vegetarische maaltijd. Eigenaresse Louella schrijft: “Een restaurant waarbij je voor een normale prijs, kwalitatief goed eten krijgt en waar service net zo belangrijk is als de rest. Het hele restaurant is gericht op het motto bewust en verantwoord. Of het nu de vis of de koffie is.” Mocht je de frozen yogurts van New Yogurt nu al missen? Treur niet, in de middag kun je bij het nieuwe restaurant namelijk terecht voor een yoghurt bowl.

Het restaurant is vanaf 17 maart dagelijks geopend, check voor de laatste ontwikkeling ook eens de facebookpagina.

Reageer op dit bericht