Poke, Pjotr & vele anderen maken line-up Wintertuin Festival compleet!

wintertuin festival

In het weekend van 16 t/m 18 december strijkt De Wintertuin neer in het Spoorpark. Dit is een volledig gethematiseerd winterdorp met dagelijks leuke activiteiten, kerstkramen en optredens. Op zaterdag 17 december transformeert het terrein tot festival-locatie. Dan vindt Wintertuin Festival namelijk plaats. Inmiddels is de line-up bekend. Lees verder. 

Eerder werd al bekendgemaakt dat Tino Martin, Jeffrey Heesen, Brace en Team Disco Snolly zouden optreden in één van de vier podia op het terrein. Nu voegt de organisatie ook Poke, Pjotr, Otto Wunderbar, Rewind en Bart van Dishoeck toe aan de line-up.

Wintertuin Festival

Op zaterdag 17 december kun je dus lekker feesten in de Wintertuin. De organisatie pakt groots uit en vult alle area’s met toffe programmeringen. Van bekende zangers tot dj’s: het is aanwezig. De optredens zijn binnenin feesttenten en het festival is dus onder alle weersomstandigheden je bezoek meer dan waard. Het festival duurt van 15:00 – 23:00 uur en kaarten zijn te koop via de website.

Over De Wintertuin

Op vrijdag 16 december en zondag 18 december is De Wintertuin in het Spoorpark gratis toegankelijk. Naast dat je er langs de kerstkraampjes kunt struinen, zijn er vier verschillende area’s waaronder een grote kerk met diverse foodthema-avonden of stille filmavonden en “vriesland”, waar een kinderspeelparadijs komt met diverse winterse springkussens. Enerzijds dus een heerlijke locatie om romantisch met je date naar toe te gaan en weg te zwijmelen bij elkaar en de kerstambiance, anderzijds een zeer goede optie om de kids te vermaken terwijl papa en mama een glühwein scoren.

Meer informatie

Wil je meer informatie over De Wintertuin? Check dan snel de website.