Nieuws

hudson's bay
Let op! Dit artikel is al 825 dagen oud en wellicht niet meer relevant

[Poll]: wat zie jij graag in het Hudson’s Bay pand?

Dit weekend kwam het nieuws naar buiten dat de Nederlandse vestigingen van Hudson’s Bay hoogstwaarschijnlijk de deuren gaan sluiten. Geluk bij een ongeluk: het pand is enkele jaren terug volledig gerenoveerd. Daarmee is het geschikt voor meerdere soorten formules om het gat te dichten dat Hudson’s Bay achterlaat. 

Het is overigens nog helemaal niet definitief of ze gaan sluiten. Het kan namelijk ook zomaar zo zijn dat ze enkele vestigingen in het land sluiten, maar de winkel in Tilburg (mede met het oog op de staat van het gerenoveerde pand) geopend houden.

Wat zie jij graag in het Hudson’s Bay pand

Maar de resterende vraag is dan natuurlijk: wat zie jij graag in Tilburg openen in het pand van Hudson’s Bay (mochten ze vertrekken)? Moet dit überhaupt een winkelformule zijn? Of zie je liever horeca? Of een combinatie van beiden? Of toch liever appartementen? Of ruimte voor kantoor? Wij zetten wat opties voor je op een rijtje.

Je kunt drie verschillende opties selecteren, want we kunnen onszelf voorstellen dat je meerdere opties interessant vindt.

Wat zien jullie graag in het Hudson's Bay pand?

Loading ... Loading ...

Reageer op dit bericht