Pop-up bibliotheek bij Pathé Tilburg

Pathé Tilburg en de Bibliotheek Midden-Brabant hebben de handen ineen geslagen. Voor de aankomende 3 weken staat er een pop-up bibliotheek in Pathé Tilburg. Het boek ‘De Ontsnapping’ van Heleen van Royen is verfilmd en komt deze week in de bioscopen, een mooie gelegenheid om boek en film dichter bij elkaar kunnen laten komen.

De bibliotheek wordt naar je toe gebracht en verschijnt op allerlei plekken waar jij bent, dus ook in het theater van Pathé. Er staat een kast vol met verschillende titels, waarvan een aantal boeken ook zijn verfilmt. De boeken kun je met je bibliotheekpas gewoon lenen. Er is een gezellige hoek ingericht waar je de tijd bijna zou vergeten met een fijn boek in de handen.

Bij de boekenkast liggen brieven en pennen en hierop mag je je mening kwijt over deze leuke toevoeging.

De Pop-up bibliotheek in dit Pathé theater is een ideale gelegenheid om de bezoekers van de film ook de beleving van het boek te laten ervaren. Aldus Katrijn de Kort van de Bibliotheek Midden Brabant. Rob van Lierop vult hierop aan dat de Nederlands film doet het al jaren erg goed. Dat is mede te danken aan de vele prachtige boeken die verfilmd worden. Binnenkort komen ook titels als Rendez-vous en Ventoux in de bioscoop.