Pop-up meubel store in Dongen

Ben je op zoek naar een zithoek en wil je een bank van goede kwaliteit? Dan kun je komend paasweekend je slag slaan bij een pop-up meubel store in Dongen. Deze winkel vind je alleen dit weekend in het markante bedrijfspand aan de Steenstraat.   

De zithoeken komen rechtstreeks uit showrooms van fabrikanten. Je kunt ze dit paasweekend voor een hele fijne prijs bemachtigen: je krijgt namelijk eenmalig 75% korting op de originele verkoopprijs! 

Aanbod

Het ruime aanbod van de pop-up meubel store bevat diverse merken van onder andere Natuzzi, Rolf Benz en Leolux. Twee- en driezitters met of zonder elektrisch verstelbare hoofd-, rug- en voetsteunen of heerlijke relax fauteuils. Wat je ook zoekt, je vindt het in de Steenstraat 7A te Dongen. Ook vind je er exclusieve zithoeken van topkwaliteit kalfsleer voor een waanzinnige prijs.

meubelen-popupstorepop-up-meubelen

Openingstijden

Deze eenmalige super sale vindt plaats op vrijdag 3 april, zaterdag 4 april en maandag 6 april (tweede paasdagl) en is alle dagen van 11:00 tot 16:00 uur geopend. De aankopen zijn direct mee te nemen, maar je kan ook een bezorgafspraak maken.