Pop Up Store Emmapassage opent haar deuren

Op zoek naar een origineel cadeau voor de feestmaanden? Ook dit najaar kun je weer bij de Pop Up Store terecht, nog  tot en met 31 december is deze tijdelijke winkel weer gevestigd in het oude Miss Etam pand in de Emmapassage.  Pop Up Store heeft al twee keer eerder een pand ingericht in deze winkelpassage en met groot succes. Een derde editie lag dus voor de hand! In een tijdelijke setting worden design, kunst, ambacht en vintage, bij elkaar en door elkaar gepresenteerd.

40 creatieve ondernemers

Stoere meubelen, unieke kleding, sieraden, grafisch werk, fotografie, kleine kunstwerken, leren tassen, interieurobjecten en bijzondere accessoires.  Alles is ambachtelijk gemaakt of in kleine oplage vervaardigd. Men heeft ruim twee maanden de mogelijkheid om rechtstreeks van de maker een uniek product te kopen of gewoon lekker rond te neuzen in de collectie.

Een groot aantal ondernemers uit de vorige editie heeft weer aangehaakt maar we zijn ook heel blij 20 nieuwe namen te kunnen introduceren.  Pop Up Store Tilburg wil zichzelf blijven vernieuwen en de klant blijven verrassen!

In  het weekend worden er zo nu en dan activiteiten georganiseerd, zoals een salsa-workshop of een proeverij. Loop gerust eens vrijblijvend binnen en volg POP UP Tilburg op Facebook om op de hoogte te blijven.

Openingstijden

De Pop Up Store in de Emmapassage is t/m 31 december gevestigd in het voormalige pand van Miss Etam. De winkel is van dinsdag t/m zondag geopend.