Nieuws

sjaal goede doel
Let op! Dit artikel is al 410 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Poppodium 013 en Club Smederij bundelen krachten met verkoop sjaal: opbrengsten naar eenzame jongeren

Daar waar mensen zijn, ontstaat warm contact. Nu de dansvloeren leeg zijn, geven Poppodium 013 en Club Smederij elkaar een vriendschappelijke elleboog in de vorm van een kei-toffe sjaal! 

De sjaal – ontworpen door de nachtdieren van Studio Vormlust – geeft niet alleen jou een warm gevoel. De volledige opbrengst gaat namelijk naar Stichting Join us, die zich inzetten tegen eenzaamheid onder jongeren. Een probleem dat zeker in deze tijden meer en meer de kop opsteekt. Jongeren kunnen immers niet genieten van een mooi concert, een fijne nacht stappen of chillen met een grote groep vrienden. Allen activiteiten die Poppodium 013 en Club Smederij voor de coronacrisis voor onder andere jongeren faciliteerde.

Oftewel: een sympathiek initiatief waarmee je er zelf warmpjes bij loopt met een hippe sjaal en ook nog eens een goed doel steunt!

Sjaal bestellen

De sjaal is vanaf nu exclusief te bestellen en kost €20,- (excl. €2,50 verzendkosten). Bestel je de sjaal voor donderdag 17 december 22:00 uur, dan doen we deze vrijdag 18 december naar je op de post. Bestellen kan via deze website.