013 zoekt de grootste Amy Winehouse fan van Tilburg

amy winehouse

Het is dit jaar alweer vijf jaar geleden dat de soul diva Amy Winehouse op tragische wijze het leven liet in Londen. De zangeres liet een gat achter in de muziekindustrie dat volgens velen nog steeds niet gevuld is. Ter ere van de nalatenschap van Amy tourt haar originele band momenteel rond met het Siciliaanse jazz- en soulwonder Alba Plano.

Tijdens hun optredens onder de naam ‘Forever Amy’ vertolken Alba en de band op overtuigende wijze de vele hits van de extravagante zangeres. Op 14 september (de verjaardag van Amy Winehouse) speelt de band in 013 poppodium. Om dit te vieren is Poppodium 013 op zoek naar de grootste Amy Winehouse fan van Tilburg.

https://www.youtube.com/watch?v=jzT0XyO_3JU

Meet and greet winnen

Heb jij alle cd’s van Amy thuis staan? Kan je op overtuigende wijze haar looks na doen? Of heb je stiekem net zo’n mooie stem als de jazzdiva? Dan zijn ze op zoek naar jou! De grootste Amy Winehouse fan maakt namelijk kans op twee tickets voor de show en mag daarbij ook de officiële band van Amy ontmoeten om ze backstage bij 013 de hemd van het lijf te vragen. Wil je kans maken? Stuur dan vóór 7 september jouw inzending, waarmee je laat zien de grootste Amy Winehouse fan te zijn, door naar win@013.nl en dan kiest 013 een winnaar.