Trappers, Eurovision Night, Boozy Brunch & meer: dit zijn de leukste uittips in Tilburg dit weekend!

popronde tilburg

De herfstvakantie gaat weer vliegensvlug. Maar niet getreurd, je hoeft je dit weekend zeker niet te vervelen. Er is namelijk weer van alles te doen in Tilburg. Benieuwd wat? Lees dan snel verder. 

#1: Popronde in de Tilburgse binnenstad

De Popronde is op donderdag 27 oktober terug in de Tilburgse binnenstad. Op 28 locaties binnen de ringbanen kun je genieten van 59 gratis optredens. De Popronde is het grootste reizende muziekfestival van Nederland en komt langs diverse steden, waaronder Tilburg. Je kunt nieuwe acts ontdekken op diverse plekken in de stad. Van de prachtige Pauluskerk tot Kim’s Kroeg en van de Cul de Sac tot The Grass Company en veel meer.

#2: Eurovision Night in Café Peanuts

Songfestivalliefhebbers opgelet! Op vrijdag 28 oktober organiseert songfestivalfanclub OGAE NL, Eurovision Night in Café Peanuts. Tijdens deze muzikale avond krijg je de gelegenheid om vanaf 20:00 uur tot in de vroege uurtjes te dansen op de beats van songfestivalfavorieten en lekker mee te zingen met de klassiekers. Ook is er een special guest aanwezig – Justine Pelmelay – die een live optreden verzorgt met songfestivalsuccessen, waaronder natuurlijk haar eigen inzending ‘Blijf zoals je bent‘ (1989). Extra leuk: de entree is helemaal gratis!

#3: Gezelligheid met DJ Raywell in Club Smederij

Op vrijdag 28 oktober van 22:00 tot 04:00 uur wordt het extra gezellig in Club Smederij! DJ Raywell neemt gezelligheid met zich mee zoals alleen hij dat maar kan doen. Jouw muzikale smaakpapillen worden compleet verwent en stilstaan is geen optie tijdens de avond. DJ Raywell mixt alle stijlen door elkaar heen zonder grenzen: R&B, hiphop, house, beats, afro en nog veel meer. Maak je klaar voor een avond dansen, springen bumpen, grinden en vooral veel gezelligheid! Tickets kosten €13,50 en zijn hier te koop.

#4: Festival Circolo presents: Circus & Variété in de Schouwburg

Op vrijdag 28 oktober en zaterdag 29 oktober staan vijftien jonge acrobaten, dansers, voetbal-freestylers, breakdancers en taekwondospecialisten in de Schouwburg Concertzaal. Duik in het universum van topfotograaf Hassan Hajjaj. Op de beats van DJ Dino en onder leiding van Maroussia Diaz Verbèke brengen ze het publiek in extase. Het belooft een spectaculaire show vol met acrobatische hoogstandjes, muziek, stunts, oosterse pantoffels, choreografie en headspins te worden. Goed nieuws: er zijn nog tickets te koop! De ticketprijs varieert van €13,- tot €26,-. De show begint om 20:15 uur en duurt tot 21:30 uur.

#5: Boozy Brunch bij Vine

Wil jij het weekend goed (en lekker) afsluiten? Op zondag 30 oktober organiseert Vine een Boozy Brunch. Dit is een gezellig zondags concept met onbeperkt mimosa’s en smakelijke gerechten. Tijdens deze brunch zet Vine gedurende de middag jullie tafeltje vol met verschillende brunch hapjes en gerechten. Ondertussen kunnen jullie het weekend borrelend afsluiten met vrienden en familie. De Boozy Brunch duurt van 12:30 tot 15:30 uur en kost €49,- per persoon (inclusief onbeperkt mimosa’s).

#6: Thuiswedstrijd Tilburg Trappers tegen Hannover Scorpions

Op zondag 30 oktober spelen de Tilburg Trappers om 15:00 uur een thuiswedstrijd tegen Hannover Scorpions. Een bezoek aan een thuiswedstrijd van Tilburg Trappers is een garantie op spektakel. Zowel op het ijs als op de tribunes is het goed vertoeven. Zo is er een biergarten waar je een drankje kunt drinken en een hapje kunt nuttigen. Oftewel: alle ingrediënten voor een leuk dagje uit zijn aanwezig bij een wedstrijdbezoek aan Tilburg Trappers. Goed nieuws: er zijn nog tickets te koop voor deze wedstrijd! De ticketprijs varieert van €10,- tot €25,-.

#7: Ga Halloween vieren!

Benieuwd wat voor griezelige activiteiten er in dit Halloween-weekend te doen zijn in Tilburg? Wij hebben de leukste (en engste) Halloween activiteiten in dit artikel voor je op een rijtje gezet.

Meer toffe uittips

Ben je op zoek naar meer leuke uittips in Tilburg? Check dan vooral onze uit-agenda voor theater, concerten, workshops en meer. Fijn weekend!