Popronde maakt selectie 2017 bekend

popronde tilburg

De Popronde heeft haar volledige selectie voor de editie van 2017 bekendgemaakt. Uit een recordaantal inschrijvingen zijn 144 talentvolle bands en artiesten gekozen die vanaf 14 september zullen meereizen met het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland dat dit jaar 41 steden door het hele land zal bezoeken. Tilburg is één van deze steden.

Er zijn 144 bands, acts en artiesten geselecteerd voor de Popronde 2017. Uit meer dan 1100 aanmeldingen werden zij door de selectiecommissie uitverkoren om vanaf 14 september door het hele land te touren. De acts zijn allemaal gretig en enthousiast om zichzelf te presenteren aan een nieuw publiek door heel Nederland. De geselecteerde bands en artiesten zijn te zien op de website van het festival.

Popronde Tilburg

Op vrijdag 13 oktober 2017 strijkt de Popronde Tilburg weer neer in het centrum. De line-up wordt pas vijf weken voorafgaand aan Popronde Tilburg bekendgemaakt, maar duidelijk is dat ook dit jaar weer de meest talentvolle acts naar Tilburg komen en zo in de voetsporen treden van Kensington/Dotan/DeStaat/Blaudzun/LucasHamming/SuetheNight/Haevn/Rondé et cetera.