Popronde Tilburg

Vandaag staat Tilburg in het teken van Popronde. 34 opkomende Nederlandse bands spelen gratis op 19 verschillende locaties in de stad. Dé kans voor bands om ervaring op te doen en voor jou dé kans om nieuwe bands te ontdekken.

Het reizende festival vindt plaats op verschillende locaties in de binnenstad. Denk aan Polly Maggoo, Havana, Studio, Café Joris, Extase, Cul de Sac en Theaters Tilburg. Maar ook Kinki Kappers, Sounds en Hall of Fame zijn vanavond het podium voor Popronde. Om 17.00 uur krijg je vandaag een preview bij Beans & Bites met The Sensational Seconds Cousins. De officiële aftrap wordt om 20.00 uur gegeven in Sounds, daarna gaat het los in de rest van het centrum. Vanaf 00:30 uur kun je in Extase terecht voor de afterparty met CHARRLES en Maask. En het mooie van de hele avond: alles is gratis!

Wil jij weten welke band waar staat vanavond? Bekijk dan hier het Popronde programma met de tijden, locaties en bands. Ook kun je de popronde-app downloaden om op elke locatie de line-up te kunnen checken. Je popronde-app kun je downloaden via de website van Popronde.