PortAgora organiseert een prachtige rondreis door Bosnië-Herzegovina

portagora

Van 19 tot en met 28 mei 2019 organiseert PortAgora, KringloopWarenhuis en Centrum Europese Samenwerking in Tilburg, een toeristische reis naar de Balkan. Deze reis brengt de deelnemers naar prachtige locaties die bij veel mensen nog onbekend zijn. Prachtige watervallen, raften op de rivier Neretva, piramides ouder dan die van Egypte en monumentale steden als Split, Mostar en Sarajevo staan allemaal op het programma van deze tiendaagse reis.

PortAgora is ruim twintig jaar actief in deze regio met het ondersteunen van maatschappelijke projecten, zoals in Srebrenica. Ook deze zijn onderdeel van dit unieke reisaanbod.

De reis

De reis begint met een vlucht van Rotterdam naar Split (Kroatië) op 19 mei en eindigt met de terugvlucht van Tuzla (Bosnië Herzegovina) naar Eindhoven op 28 mei. De kosten bedragen € 795,- per persoon. Bij deze prijs zijn inbegrepen: verblijf in prima hotels, vervoer ter plaatse met een luxe touringcar, en maaltijden (ontbijt, lunch, diner, behalve op de ‘vrije middagen’), entrees, excursies.”. Niet inbegrepen zijn: kosten van vliegtickets (retour) en vervoer van/naar de luchthavens in Nederland.

PortAgora werkt samen met het Bosnische reisbureau Dar Prirode en kiest daarmee voor kwaliteit. We hanteren een minimale deelname van 15 personen en een maximale deelname van 25 personen dus wees er snel bij. Aanmelden kan tot 15 maart 2019.

Voor meer informatie over deze reis en aanmelding kun je contact opnemen met PortAgora via mail of telefoon: 013-5457377.

Meer informatie over dit reisaanbod is ook te vinden op onze website  en Facebookpagina’s