Portugese Felix weer grote naam voor Gala

De Warandeloop in Tilburg heeft een grote aantrekkingskracht op atleten als oefening voor het Europees Kampioenschap Cross in december in Dublin.

Dat blijkt, want met Ana Dulce Felix heeft de 51e Internationale loket.nl Warandeloop wederom een grote naam aan de startlijst toegevoegd. De net 27-jarige Portugese werd dit jaar vijftiende tijdens de Wereldkampioenschappen Cross in maart, en was daarmee de beste Europese deelneemster. Ze is dus één van de favorieten voor de titel in het Ierse Dublin op 13 december. Ook eindigde ze op de dertiende plaats tijdens het Wereld Kampioenschap 10.000 meter in Berlijn met een mooi persoonlijk record van 31.30,90 minuten. Het is dus duidelijk dat Felix met selchts één enkele bedoeling start. De Warandeloop winnen.

Dat de Warandeloop ook op andere lopers een grote aantrekkingskracht heeft blijkt aan het overweldigende aantal voorinschrijvingen. De teller staat inmiddels op 3400 deelnemers. En zoals gewoonlijk kan er op zaterdag 21 en zondag 22 november ook nog worden ingeschreven. Een absoluut deelnemersrecord dus! Meer informatie over de Warandeloop is te vinden op de website: www.warandeloop.nl.