Prachtig servies, serveerplanken en veel meer: Bowls and Dishes organiseert magazijnverkoop met flinke kortingen volgende maand

Bowls and Dishes Summer Sale

Bowls and Dishes ken je misschien van de prachtige houten serveerplanken en leuke borrelschaaltjes. Daarnaast bestaat een groot deel van het assortiment uit mooie kookboeken en andere accessoires voor in- en rondom de keuken. En wij hebben goed nieuws! Want je krijgt binnenkort de kans om de mooie items van Bowls and Dishes met korting te shoppen. En wel tijdens de Summer Sale magazijnverkoop van Bowls and Dishes.

De Summer Sale vindt plaats van 13 tot en met 17 juli 2021. Je scoort tijdens de magazijnverkoop alles voor in de keuken: denk aan houten planken, aardewerk, kookboeken, olijfolie, pannen, woonaccessoires en meer. Binnen deze items vind je een selectie B-keuze (producten met kleine foutjes of gebreken), maar ook samples en nieuwe collectie met korting. In de categorie B-keuze scoor je al een prachtige houten plank vanaf €5,-.

Bowls and Dishes

Praktische informatie

Tijdens de Summer Sale werkt Bowls and Dishes – gevestigd in Berkel-Enschot – met een ticketsysteem, waarin je een bepaalde dag en tijd kiest.  Zo is de drukte beheersbaar en heb je alle tijd en ruimte om lekker te shoppen. Voor een toegangsticket betaal je €6,- en dat geeft je toegang tot de magazijnverkoop én €5,- korting op je aankopen. Je hebt vanaf het begin van het door jou gekozen tijdvak één uur om te shoppen. Ben dus op tijd, maar niet al te vroeg.

De organisatie zorgt er (mede dankzij werken met een tijdslot) voor dat er altijd maar een beperkt aantal mensen binnen is, zodat de veiligheid gewaarborgd blijft. Bowls and Dishes heeft de nodige aanpassingen in het magazijn uitgevoerd, om alle regels van het RIVM goed na te leven.

Wil jij erbij zijn?

Tickets bestel je via deze website. Wil je helemaal niks missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Bowls and Dishes.