Prachtige mijlpaal voor Amarant: diverse leerlijnen voor cliënten van start!

Amarant is een lerende organisatie, ook voor haar cliënten. Er zijn dan ook veel mogelijkheden voor cliënten om te leren en ontwikkelen. Een prachtige nieuwe mijlpaal hierin is dat er in 2023 diverse certificerende leerlijnen worden opgezet. 

“Het is fantastisch dat verschillende locaties hebben geïnvesteerd in de voorbereiding en de cliënten de ruimte te geven om het waar te maken. We zijn dan ook maar wat trots op de cliënten die deze kans met beide handen pakken.” Een van de cliënten vertelt: “Ik kan al best veel, maar door deze opleiding word ik gemotiveerd om echt serieus mijn taken te doen.”

Op dit moment start Amarant met de Leerlijn Horeca, maar de unieke samenwerking tussen Sociaal Domein (waar Werk & Dagbestedingslocaties onder vallen) en het Leercentrum stopt daarna niet. Ook bij een aantal Groen & Dier locaties zijn al stappen gezet om te starten met de Leerlijn. En wist je dat de organisatie in juni zelfs al de eerste certificaten van de Leerlijn Assistent Logistiek gaat uitreiken? Amarant laat hiermee zien de ontwikkelkansen van cliënten belangrijk te vinden. Daarom blijven zij investeren.

Meer informatie

Wil je meer weten over Amarant en wat deze organisatie allemaal doet? Check dan deze website!