Nieuws

vacatures
Let op! Dit artikel is al 39 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Prachtige werkgevers in de regio op zoek naar personeel: check hier de leukste vacatures

De meivakantie zit erop. Wellicht heb jij de afgelopen weken – naast een hoop ontspanning – ook nagedacht over een mogelijke vervolgstap in je carrière. Heb jij even geluk: wij zetten ze leukste vacatures in de regio Tilburg voor je op een rijtje. Want we hebben weer een rijkgevulde online vacaturebank met bijna 200 actuele vacatures. We lichten er in dit artikel een aantal uit. 

Uitgelichte vacatures

Heel het land door als chauffeur bij De Mandemakers Groep

Een baan met veel vrijheden, waar je op de mooiste plekken in Nederland en België komt en iedere dag mensen blij kunt maken. Dat kan als je aan de slag gaat als chauffeur bij De Mandemakers Groep. Je start je dag vanuit Waalwijk en sluit je werkdag hier ook weer af. Vorige week spraken wij de enthousiaste Jimmy (hij is al chauffeur bij De Mandemakers Groep) over zijn job. Dit interview lees je hier. Naar aanleiding van zijn verhaal enthousiast geworden? Check dan snel de vacature.

Leuke (leidinggevende) openstaande functies bij Termeer Groep

Termeer Groep (waaronder de bekende zaken Sacha, Manfield en Sissy-Boy vallen) is gevestigd in Tilburg. Daarmee is het ook een mooie werkgever in onze regio. Momenteel hebben ze een aantal toffe logistieke vacatures waar ze graag spoedig invulling aan willen geven. Zo zoeken ze een logistiek medewerk(st)er dagdienst en een logistiek teamleider webshop (junior). Bekijk snel de volledige vacatures en solliciteer direct.

Vakantiebaantjes bij The Sting (logistiek)

Wil jij een extra zakcentje bijverdienen? Dan is een vakantiebaan bij The Sting misschien wel iets voor jou. Naast hun winkel in het centrum hebben ze namelijk ook het hoofdkantoor en logistieke centrum in Tilburg zitten. Ze zijn zowel voor de dagploeg als avondploeg op zoek naar vakantiekrachten. Iets voor jou?

Cookaholics heeft meerdere openstaande vacatures

Ken jij Cookaholics al? Dit mooie bedrijf bestaat inmiddels bijna 11 jaar en heeft prachtige catering-opdrachten op de mooiste locaties in heel Nederland (maar met name Midden-Brabant). Ze brengen catering van een restaurantwaardig niveau naar de mensen toe. Vanaf juni stroomt de agenda weer vol met mooie opdrachten en dus zijn ze op zoek naar een hoop personeel. We zetten het voor je op een rijtje. PS. ben je benieuwd naar het verhaal van Cookaholics? Lees dan dit interview.

Werken als kok bij Stadsbrouwerij 013

Aan de bruisende Piushaven is Stadsbrouwerij 013 gevestigd. Een prachtige brouwerij waar prijswinnende bieren worden gebrouwen. Ook hebben ze twee schitterende horecalocaties aan de haven zitten waar je kunt genieten van heerlijke bieren en fantastische gerechten. Van borrel tot lunch tot een uitgebreid diner en alles daartussen: het is mogelijk. Ben jij een zelfstandig werkend kok die op zoek is naar een gave uitdaging? Solliciteer dan direct.

Meer leuke vacatures in de regio

Staat jouw droomjob er hierboven nog niet tussen? Misschien hieronder wel.

Meer vacatures

Zat hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. Meer dan 150 andere vacatures van Tilburgse werkgevers vind je hier! En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: