Premium Gin & Tonic, Fat Cat burger en dj live-stream: zo haal je een avond ‘Gin & Cats’ in huis

Gin Fizz

We hebben het al vaak gezegd, maar het blijft dan ook echt waar: de coronacrisis maakt creatief! Ook Sam van Nieuwamerongen, ondernemer achter onder andere Gin Fizz en The Cat’s Back, wordt gedwongen om outside the box te denken. Want hoe zorg je ervoor dat je gasten thuis nog steeds kunnen genieten van de gerechten en sfeer van jouw zaak? 

Gelukkig kun je al een tijd barfood-toppers, burgers, taco’s en lekkere biertjes bestellen van The Cat’s Back. Dit kan bijvoorbeeld via Deliveroo. Maar voor Gin Fizz, een uitgaansgelegenheid bij uitstek, ligt dit natuurlijk iets lastiger. Daarom presenteert de zaak sinds kort de Gin & Tonic homekit.

Homekit

Want als je aan Gin Fizz denkt, dan denk je natuurlijk meteen aan de overheerlijke Gin Tonics. En hoe fijn is het als je deze ook thuis kunt maken? In het pakket, dat voor €19,50 verkrijgbaar is, zitten drie verschillende premium flesjes Gin. Daarnaast bestaat de homekit uit Fever-Tree tonic naar keuze, bijpassende garnituren, uitleg over de Gin & Tonics en een handleiding van de bartender.

Bestellen kan via info@gin-fizz.nl. En mocht je binnen de Ringbanen wonen, dan komen ze het pakket persoonlijk bij je afgeven.

Dj live-stream

Mocht je, naast één van de lekkere gerechten van The Cat’s Back en Gin & Tonic pakket van Gin Fizz, je Gin & Cats avond nog completer willen maken: sinds kort hebben de zaken nóg iets nieuws. Ze zijn namelijk gestart met een dj live-stream op de zaterdagavond. Elke zaterdag tussen 17.00 en 22.00 uur treden online dj’s op die ook regelmatig in de zaken te bewonderen zijn. Zo bestond vorige week de line-up uit Seineaux, Jolene, Poko Poko en Frida.

De line-up van de live-stream van komende zaterdag is inmiddels ook bekend:

  • 17:00 – 18:15 uur: Fleur Du Bonheur
  • 18:15 – 19:30 uur: Ricky le Blanc
  • 19:30 – 20:45 uur: Ringbaan
  • 20:45 – 22.00 uur: Francis