logo

Presentatie TypischTilburg kalender

Na maanden voorbereidend werk en gezellige fotoshoots met de leukste bekende Tilburgers is de TypischTilburg kalender 2015 gereed. En dat wordt komende donderdag elf december feestelijk gelanceerd. 

Bekende Tilburgers

De kalender heeft ieder jaar een eigen thema. Dit jaar staan de ‘bekende Tilburgers’ centraal. Er zijn veel bekende Nederlanders die oorspronkelijk uit Tilburg komen die absoluut een plekje op de kalender verdienen. Mensen konden door middel van een stemsysteem op de website van TypischTilburg bepalen welke bekende Tilburger er een plekje op de kalender zou krijgen.

Stichting Inloophuis Midden Brabant

Dit jaar gaan de opbrengsten opnieuw naar de stichting Inloophuis Midden Brabant. Op 10 november 2012 opende Inloophuis Midden Brabant zijn deuren voor mensen met kanker en hun naasten. Iedereen kan er vrijblijvend binnenlopen voor een praatje, krijgt er informatie en kan er deelnemen aan diverse activiteiten. Daarbij staat ontmoeten en ontspannen centraal. In het inloophuis vinden daarnaast speciale bijeenkomsten plaats, georganiseerd door patiëntenverenigingen, eventueel in samenwerking met partners zoals ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties, huisartsen, hospices en zorgverzekeraars.

De kalenderpresentatie

De kalenderpresentatie vindt plaats in het Koning Willem II Stadion in Tilburg en begint om 19.00 uur. Daar worden onder het genot van een hapje, drankje en veel muziek de diverse foto’s geveild voor het goede doel. De opbrengst van deze avond zal dezelfde avond nog bekend gemaakt worden. Uiteraard zijn de bekende Tilburgers, waaronder Corry Konings, Nol Havens en Rian Donders ook aanwezig! Ook Frank van Oudhuizen, ‘Stem van Tilburg’, is aanwezig!

Het (voorlopige) programma ziet er als volgt uit:
Donderdag 11 december
Koning Willem II Stadion
19.00: Ontvangst
19.30: Lancering eerste zes maanden
20.30: Pauze
21.00: Lancering laatste zes maanden
22.00: Borrelen

Ben jij er ook bij? Meld je dan snel aan via het aanmeldformulier!