Presentatie TypischTilburg Kalender 2010

Het creatieve team van TypischTilburg, onder leiding van fotografen Camiel Donders en Tommy de Lange, is druk bezig geweest om de kalender er weer perfect uit te laten zien.

Klik hier voor de fotoreportage van de presentatie

                                                        April: Monique Hodge

De fotografen hebben de afgelopen maanden dertien modellen gefotografeerd op de mooiste plekjes van Tilburg. Tijdens de fotoshoots werden haar en visagie verzorgd door Rutten Kappers. De styling lag in de professionele handen van Muriël Louer en Gwen Moritz. Fotograaf Camiel Donders: “Elke shoot heeft iets bijzonders. Sommige locaties zijn al zo bijzonder dat er niet eens gestyled hoefde te worden. Iedere foto in de kalender is echt uniek.”

>> Klik hier om de kalender te downloaden <<

                                                      Januari: Dirk de Leeuw

TypischTilburg De TypischTilburg Kalender is een glossy jaarkalender met unieke modellen uit Tilburg. Aan de TypischTilburg Kalender is een jaarlijkse modellenwedstrijd gekoppeld: de TypischTilburg Modellenwedstrijd. Dit is een wedstrijd tussen Tilburgse modellen voor een plekje op de TypischTilburg Kalender.

De kalender is vanaf vandaag ook gratis af te halen bij Tilburg.com aan de IJzerstraat 23A (aan het Pieter Vreedeplein) in Tilburg.