Presentatrice Gina July loopt mee met verschillende afdelingen van de Beekse Bergen

De Beekse Bergen is al jaren een begrip in de regio Tilburg. Bezoekers uit binnen- en buitenland weten het safaripark, -resort, speelland of het vakantiepark te vinden. Om het de bezoekers goed naar de zin te maken, staat er dagelijks een team van medewerkers paraat. Van horecatijgers in de horeca tot lifeguards op het strand en van vriendelijke gastenservice medewerkers tot toppers van de technische dienst. Onze presentatrice Gina nam een kijkje en liep mee op verschillende afdelingen.

Wil je meteen naar de openstaande vacatures van de Beekse Bergen? Ga dan direct naar deze website. 

Gastenservice

Wie er elke dag met een glimlach de gasten ontvangt van de Beekse Bergen? Dat zijn de gastenservice medewerk(st)ers natuurlijk. Deze toppers gaan geen uitdaging uit de weg en zorgen voor een soepel verblijf van de gasten in het Safaripark en het Safari Resort. Gina krijgt te zien wat het werk als medewerk(st)er gastenservice bij het Safari Resort van Beekse Bergen precies inhoudt. De beelden bekijk je hieronder.

Horecatijgers

In onze rubriek ‘Werken bij Beekse Bergen’ nam presentatrice Gina July je in elke video een dag mee met verschillende medewerkers van Beekse Bergen. In de tweede video neemt Gina je mee op safari om de horecatijgers van het Safaripark en het Safari Resort te spotten. Gina krijgt te zien wat het vak horeca allemaal inhoudt bij Beekse Bergen en welke verschillende functies op verschillende locaties er allemaal zijn.

Technische dienst

Een verblijf bij de Beekse Bergen is voor iedereen iets magisch. Hier worden gasten wakker tussen leeuwen, zebra’s, giraffen en nog veel meer bijzondere dieren. Met deze unieke safaribeleving zorgen ze ervoor zorgen dat de gasten niet alleen in een prachtige omgeving verblijven, maar daarbij ook de ultieme beleving ervaren door middel van goede service in het gehele park. Warmtepompen fixen, spoedmeldingen behandelen, maar vooral zorgen dat gasten een comfortabel verblijf hebben: het zijn allemaal taken die de medewerk(st)ers van de technische dienst dagelijks uitvoeren. Sjoerd laat Gina zien wat hij dagelijks meemaakt op het grote terrein van Beekse Bergen en hij vertelt hoe hij bij de Beekse Bergen terecht is gekomen.

Lifeguards

Naast het Safari Park en het vakantiepark heeft Beekse Bergen ook een Safari Resort en een Speelland. Hiervoor staan er dagelijks verschillende lifeguards klaar om de veiligheid van alle gasten te waarborgen. Een functie met veel verantwoordelijkheid en veel voldoening. Zo heeft Rigmar nog wel een mooi verhaal van zijn leukste herinnering tijdens zijn werk, hij deelt het met je in de video. Ook Loes heeft een prachtige werkplek, met een wonderschoon uitzicht. Je ziet het in de video!

Meer informatie

Enthousiast geworden van de video’s en sta je te popelen om aan de slag te gaan bij Beekse Bergen? Dat begrijpen we! Naast de functies die benoemd worden in de video’s, heeft Beekse Bergen nog veel meer vacatures openstaan! Benieuwd naar alle vacatures? Bekijk ze hier.